U maju 2005 godine počinje sa radom Društvo Cedra kom doo Šabac, čiji je osnovač , vlasnik i direktor ing. poljoprivrede Dragan Gavrilović. Osnovna delatonost na početku poslovanja firme bila je distruibucija stočne hrane preko veleprodaje i maloprodajnih objekata. Zahvaljujući velikom i predanom radu, firma u godinama nakon osnivanja neprestano raste i širi asortiman prodaje u svojim objektima. Tokom 2012 godine postajemo vlasnici objekta u Varni u kome se nakon potpune adaptacije danas nalazi centrala firme, maloprpdajni objekat od 120 m2 i isto toliki magacinski prostor. Danas  zapošljavamo 8 radnika od kojih su dva ing. poljoprivrede, jedan iz oblasti ratarstva, a drugi specijalista zaštite bilja. Pored maloprodajnog objekta u Varni na adresi Šabačka br.4. poslujemo  i  U Majuru u ulici Svetog Save br.69.
Osim osnovnog asortimana robe vezanog za poljoprivredu, bavimo se i prodajom boja, lakova i molerskog alata, šrafovske robe, ulja i maziva, elektro materijala, motornih i električnih kosačica, trimera, opreme za navodnjavanje,  folija za plastenike i malč folija i drugih proizvoda. Zahvaljujući sopstvenom voznom parku koga čine dostavna vozila u prilici smo da po dogovoru sa našim kupcima isporučimo robu do njih.
Plan razvoja firme u narednom peridu je na kadrovskom osnaživanju i terenskom radu, čime ćemo našim kupcima pružiti najbolju uslugu u cilju obostranog zadovoljstva i napretka.